Ziua Mintzii - Storia Tribe

Ce este Storia Tribe?

 Storia Tribe este un modul de training Ziua Mintzii care pe parcursul unei zile aduce o nouă perspectivă asupra poveștilor. Este atât un curs de scriere creativă, cât și unul de comunicare, dar accentul principal este pus pe istoria gândirii. Pornim împreună în explorarea tiparelor pe care le-am creat de-a lungul timpului prin povești, înțelegem marile narațiuni despre viață și lume și descoperim cum se leagă povestea noastră personală de poveștile celor din jur. Începem cu apariția limbajului și ajungem în era post-adevărului.

De ce să participi?

 Poveștile nu sunt doar pentru pasionații de lectură, deși poate te numeri printre ei. Felul în care imaginația ne acaparează rațiunea sau, dimpotrivă, o dezvoltă, m-a fascinat dintotdeauna. Studiul poveștii îmbină istoria cu neuroștiința, cu antropologia și religia. Storia Tribe este tribul povestitorilor, un training pentru cei care vor să-și articuleze povestea personală și să o pună în comun cu ceilalți. Spunem povești încontinuu, iar mințile noastre sunt create să fie fascinate de ele. De la discuția de la cafea, până la interviul de angajare sau un discurs pe scenă în fața unui public, o poveste bună va garanta memorabilitatea și autenticitatea emoțiilor.

Pe cine chem în această experiență de învățare?

 Cursul Storia Tribe este adresat tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare. Fie că te pregătești pentru un discurs important și vrei să-ți organizezi ideile, fie că faci asta zi de zi, prin natura rolului tău, și îți dorești să-i motivezi pe cei din jur, Storia Tribe îți aduce un plus de cunoștințe și abilități pe care să le ai la îndemână oricând.

Ce ar trebui să știi pe scurt ca să
explorezi în cadrul acestui training?

  • Valori, principii și memorie ficțională. Suntem ceea ce povestim. Descoperă care este personalitatea ta de storyteller!
  • Imaginea despre sine e o poveste. Află cum ai scris-o și cum o poți schimba în cazul în care te sabotează!
  • Trăiești înconjurat de povești, articole, reclame, Facebook, Instagram. Cum procesezi toate înțelesurile fără să fii manipulat?
  • Scrii mailuri și nu te faci înțeles. Storytellingul nu e doar pentru romancieri și jurnaliști, organizarea ideilor în scris e utilă și pentru tine.
  • Se spune că trăim în era ”post-adevăr”. Ce înseamnă asta și de ce gândirea critică e competența de top a secolului XXI?
  • Cunoști oameni noi și nu reușești să te descrii în 60 de secunde? E genul de poveste pe care e musai să știi să o spui.
Vreau să mă înscriu!