Ziua Mintzii - Public Speaking

În ce constă modulul de Public Speaking?

 Public Speaking Ziua Mintzii este modulul care te va ajuta să-ți exprimi ideile în versiunea cea mai avantajoasă pentru tine. Este un curs în care îmbinăm tehnicile de elaborare a mesajului cu exerciții de dicție și tips & tricks legate de gestică și mimică. Vom reuși să ne ținem în frâu emoțiile copleșitoare și să avem o atitudine care să ne pună în lumină personalitatea.

De ce să participi?

 În aria competențelor de comunicare un rol major îi revine vorbitului în public. Indiferent de cât de numeros este publicul tău și care este cadrul în care trebuie să îți exprimi opiniile sau să ții un discurs, ceea ce vei învăța la acest curs îți va fi extrem de util.

Pe cine chem în această experiență de învățare?

 Vorbitul în public nu este doar pentru extroverții cărora le place să vorbească în general. Este o abilitate esențială pentru fiecare dintre noi și te poate ajuta indiferent de munca pe care o faci. Teama de ridicol și emoțiile puternice pe care le simți când mai multe perechi de ochi sunt ațintite spre tine pot fi reduse astfel încât să-ți sporească gradul de confort în comunicarea cu cei din jur.

Ce ar trebui să știi pe scurt ca să
explorezi în cadrul acestui training?

  • Istoria public speakingului. Cum a evoluat nevoia oamenilor de a se exprima public și de ce este una dintre competențele-cheie?
  • Tehnici de elaborare a mesajului. Cum îmi păstrez coerența și cum urmăresc un fir roșu pe parcursul discursului?
  • Atractivitatea discursului. Cum fac să îmbin esența mesajului cu tehnici de storytelling astfel încât să cresc gradul de expresivitate și să mențin atenția publicului?
  • Atitudinea este totul. Cum îmi stăpânesc emoțiile și cum mă exprim nonverbal și paraverbal?
  • Claritatea discursului. Pe lângă faptul că elaborezi un mesaj inteligibil, că ai o expresivitate care susține potențarea discursului, e nevoie și de o dicție impecabilă fără de care nu ai reuși să te faci înțeles.
Vreau să mă înscriu!